sâmbătă, 6 iunie 2009

dupa-amiaza frumoasa

pai,totul a inceput cu plictiseala,a continuat cu un ym status in care cerseam o iesire la o cola si s-a terminat intr-un cola pe o terasa din unirii cu iuli si un film la mall cu limpi si iuli.
din proprie initiativa nu as prea calca pe acolo,mai ales la filmul terminator 4,dar stelele s-au aliniat si am facut-o si pe asta.concluzia:scump,dar merita.
de ce scump?ca doua ore m-au costat aproape 30 de lei(scump pt mine anyways).
de ce merita?pt ca cinema-ul nu miroase imbacsit, cola si popcornul e ca la americani,adica mai ieftin daca e la jumbo package,si scaunele pe langa ca sunt comfy, mai au si cup holder:D
despre film:terminator 4......mult mai bun decat ma asteptam...nu pot sa zic ca a fost genial,ca in orice film de franchisa a fost presarat cu clisee,dar mi-a intrecut asteoptarile.pe de alta parte, la cat de bine m-am simtit mancand/beand jumbo si la ce fain s-a auzit,pe ecran putea sa fie si titanicul ca tot ma simteam bien:D ciresele de pe tort au fost:john connor(aka christian bale) zicand "i'l be back",unfortunatelly fara accent austriac,si un arnold de 2metri 30 care kicked ass,dar avea o dara ciudata de fum in jurul la genitals.

concluzia:scump ,dar macar odata pe luna sau cand sunt filme cool trebuie mers si gustat stilul jumbo +cup holder.

3 comentarii:

  1. Apropo de dilema ta... depinde. Sansele sunt de 50-50 :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dilema era : tipa inghite sau nu lichidul de frana dupa un blow-job. Noi am dezbatut si am tras concluzia ca depinde de tipul de fata si ca exista doua tipuri de femei : cele care inghit lichidul de frana si cele care nu inghit lichidul de frana. Deci da, 50-50 :p

    RăspundețiȘtergere
  3. nota:tipa era indragostita de un robot...

    RăspundețiȘtergere