vineri, 25 septembrie 2009

overheard in tm...

ar trebuie sa-ti pui si tu cercel,pinahrs din ala,cu zice ei.

miercuri, 23 septembrie 2009

vineri, 18 septembrie 2009

.....

mai mult pt mine decat pt voi..



umeaza despre gri dorian......sau daca nu despre el ..despre poza lui sigur.

vineri, 11 septembrie 2009

za power of conformity


......nah it happenes to all of us :D....
majoritatea oamenilor, daca ar fii intrebati cum s-ar comporta intr-un asemenea experiment ,ar fi atat de siguri pe ei insisi incat ar zice ca ar da raspunsurile corecte indiferent de peer presure,dar dupa cum studiul arata ..even the best of us give in.
asa intr-un grup este mult mai usor sa ai revelatii si sa renegii ceea ce ai stiut pana atunci.
inca un video in care care explica si motivele de ce oamenii accepta sa fie doborati de om.


parafrazand(defapt am vrut sa zic schimband niste cuvinte ), otara pe tapinarii,zic:Suntem toti niste oi ,mi-e de-ajuns.

joi, 10 septembrie 2009

boxxy



so cul..

la inceput a fost :wut the fuck is this girl on ;si a evoluat in: wut the fuck is this girl on......nah dar e funny si cute...

luni, 7 septembrie 2009

MRI sex

via erika


pt ca nu pot sa dorm..niste ida maria

I am Legend

Desi nu am vazut filmul,l-am auzit.Vineri am venit acasa de la munci,defapt dupa Starbucks si KFC,ca sa-l gasesc pe colegul de camera uitandu-se la I am Legend.(BTW:STarbucks e chiar sucky in tm,cat despre mancarea de la KFC ,doar mi-a adus aminte de ce imi place sa merg la Mac si nu la KFC).Nah,niciodata nu am avut interesul sa vad filmul asta,tinand cont de cate ori m-a dezamagit Will Smith.Nici de data asta nu mi-a starnit interesul sa ma uit la el,dar mi-a facut placere sa-l ascult in timp ce citeam cracked .Mi-a placut sa il audiez pt ca ..odata la maxim 10 minute se mai auzea Za Bob(//marley) sau Will Smith fredonand ceva.Asa ca de la atata Bob la 5.1 al colegului ,undeva ,in creierul meu s-a intiparit "Baby don't worry ,about a thing.Cuz every little thing it's gonna be alright",si odata ce a fost intiparit, acolo a ramas.
La inceput a fost bugy(cred ca e ok cum am scris),dar mai apoi a inceput sa fie placut sa-mi traiesc viata pe o coloana sonora chill si pozitiva.
Asa ca de la bere cu limpi,iesit cu ionut(btw scorul e ionut 2 seb 0.unbelievable ,isn't it?),invatat la rc,tremurat in din cauza vantului in unirii si pana la urlat la diana,viata mea ,de trei zile incoace, s-a scurs pe ritmuri raggae.
Chiar si sambata dimineata, cand muream de foame si tanti de la plescavaria din centru si-a maximizat vanzarea zicand-mi sa-mi iau o cola ca nu are sa-mi dea rest,eu eram acompaniat de cel mai mare raggae-ist al tuturor timpurilor,care mai si canta doar pt mine.
Maine luni,meeting doar cu dragos,probabil ne pofta de facut nimic,dar stiu ca o sa fie ,macar de data asta, entertaining ,fiinca daca nu se schimba nimic il iau pe Bob cu mine la lucru.




this is mah message to you..u..uu..

vineri, 4 septembrie 2009

Romania si furatul....

pt. ca toate lucrurile cul se intampla in motru, si cel mai mare prejudiciu ,din istoria romaniei, s-a inregistrat tot acolo.34 de milioane de euro.....un mizilic....la o singura exploatare miniera lipsa carbune in valoare de 34 de milioane de euro.....
go go ..motru...