vineri, 23 iulie 2010

Lo si lumea oamenilor mari.

Sa incepem cu Lo.
Daca nimic nu e,recenzie de film sa fie.Fiind un series freak,nu ma prea uit la filme, partial, din cauza ca nu am timp si ,tot partial ,din cauza ca nevoia de drama ,suspans si comedy mi-o iau din series si bloguri americane.M-am uitat la filmul asta doar din cauza ca rammy wouldn't shut up about it.
Descrierea lui rammy: are de toate.Si romance,si comedy si daemons.
Descrierea mea :are de toate.Si romance,si comedy si daemons si un low budget care face ca totul sa se fie mai interesant.
E a clasic tale in care dude cheama demon sa-si salveze iubita din iad,demonul e un ass,dude-ul nu se da batut si...a stric faza daca povestesc ce face.
Mie mi-au placut foarte mult May si June,un cuplu care ajunge in iad si Lo ii da ca exemplu.Partea faina e,ca desi sunt torturati si au scapat doar cateva momente din iad,May si June le folosesc pt a se certa.Asta din cauza ca tortura June a total bitch(the female charachter)

Trailerul e un pic misleading .
Acum partea cu om mare:
Am ajuns om mare.Sunt la lucru de la 9 la 18,cei drept inntr-un birou si cu pauza de masa o ora.Am aflat cum sa-ti ce inseamna DAE ,cum sa-ti calculezi dobanda la imprumuturi/depozite si care banca are cam ce comisioane.Culmea e ca ma si cam intereseaza.Ma gandesc la cum rezist cu banii de pe o luna pe alta.Am devenit mercantil.Am fost plin de exuberanta ca m-am mutat intr-un apartament mare..in care am camera mea.Imi fac patul dimineata si nu mai stau cu laptopul in poale in pat.Doar am birou.Ma intereseaza cat de repede urci p-e scara ierahica intr-o firma multinationala.Stiu cat e kilu' de cartofi si ouale.Imi fac mancaresi urlu la limpi cand nu-si spala vasele.Ajung acasa obosit si rancezesc la tv.Citesc carti groase,mult prea groase pt mine,dar sunt cul.Nu mai explic un punct de vedere ca un junkie si nici nu prea mai folosesc pula ca si semn de punctuatie.
Am crescut mare...sa-mi bag pu.....

2 comentarii:

  1. oh da :) esti mare! Urmeaza sa inveti sa asculti si de nevoile celor din jur nu doar de ale tale si atunci chiar esti mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Take the hint Seb,take the hint :D

    RăspundețiȘtergere