duminică, 1 august 2010

blog de duminica.

Pe la inceputul saptamanii trecute am aflat ca Da soup nazi guy exista.Cum care soup nazi guy?Ala din Seinfeld,cu catchy phrase-ul:"No soup for you!".
Nah,si am mai aflat ca are un lant de magazine care se numesc The original SoupMan .Inca un motiv sa locuiesti in New York ,mai ales ca ca si-a redeschis magazinul in za original spot de unde si-a pornit afacerea.Stand la lucru si asteptand sa se faca 12 ,ora la care este corect profesional sa-ti iei pauza de masa,ma gandeam ce cul ar fi sa fie si in Romania,mai ales in Timisoara si daca se poate si undeva aproape de Buziasului o franciza soup nazi.As manca acolo every day,partial din cauza ca e o supa celebra,partial ca ma astept sa fie buna.Dar intre timp am aflat ca o cana de supa mare(what's with the americans and the cup of sup?)e 20 de dolari.din banii care ii castigu eu amu imi permit o cana de supa,jumate de pachet de tigari si cred ca si un bilet de tramvai,asa ca sper sa nu se deschida o franciza in Romania,Timisoara,aproape de Buziasului ca as innebuni.
Las supa pt cand ma mut la New York.


Am mai aflat ca a murit cea mai batrana hipsterita din lume.

(Disclosure:aflu toate chestiile astea din cauza ca inca nu am ceva de facut concret la munci si imi pierd vreme pe cititnd bloguri si ziare.)

Defapt,era cea mai batrana utilizatoare de twitter.Fosta utilizatoare de facebook,care s-a lasat de acest viciu dupa ce a aflat ca twitter-ul e mai dandy.
Acum ca a murit probabil a juns sa aiba si ea acelasi numar de folowers ca si Ashton Kutcher.Aparent si twitted from beyond the grave,din omentul in care si postat propria disparitie pe twitter.

Am mai aflat ca nice guys finish last ,din cauza ca femeile nu vor wusses.Chiar daca nu esti un wuss au grija sa te transforme intr-unul si dup-aia iti tranteste un: "Nu mai esti barbatul de care m-am indragostit",si fin.Stiau aia de la bergenbier ce stiau.more p'aci
Si finally recomandari muzicale de la Dilema Veche.Nu sunt foarte entuziasmat ,dar merita notat aparitia etno-drum and bass-hip hop-ului.

3 comentarii:

  1. Quality over quantity dude. The jerks get all the insecure women who accept the lowest scum in their heart/bed/w/e, the short-term relationships. "Wusses" on the other hand, always win in the long run, they win one woman that will never try to change them into jerks. A woman that can appreciate some old fashioned courting, a red rose and a candle dinner, a guy that opens the cab door for her, and so on...

    RăspundețiȘtergere
  2. bah, articolul zicea ca, daca faci chestii mushy si old school romance ,clar te lasa for za jock exboyfriend care stie sa-i spuna ca locul ei e in bucatarie unde poata sa-i faca un sandwich.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe lângă atractiva supă de care mi-ai povestit şi o regăsesc acum aici, mi-a atras atenţia the wuss part, am citit şi eu articolul şi sadly se verifică (dacă nu e ex-ul este next-ul) şi nu pentru că “nu ai mai fi bărbatul de care sa îndrăgostit” ci tocmai pt ca eşti acelaşi and The Thrill is Gone via BB. King, anyways oricâte teorii ar fi şi ar mai apărea, nu ştim nimic the right way is the way you feel as long as you feel :).

    RăspundețiȘtergere