joi, 5 februarie 2009

just an ordinary day,maybe perfect

my ordinary day incepe ca toate celelalte,cu alarma de la telefon la care ii dau snooze,sa mai sune de vreo cateva ori.every second in dream world counts:D.getting up.spalat pe dinti.ciudat cum la baie in fiecare dimineata pare sa fie aceasi fauna, fata un pic grasuta care spala vasele,tipul cu freza oasis care goleste un tub de fixativ every morning,femeile de servici.totul continua cu o poveste cu demeny ,trezit de dex,injuraturi de rigoare.castiile in ureche si ma pornesc inspre tramvai.comunicat cu diana,pt sincronizare,e treaba grea sa prindem amandoi acelasi tramvai si sa ne urcam in acelasi vagon.astazi mi-am uitat portmoneu acasa,ergo abonament la tramvai... nu,bani... nu,cartela de la munci...nu,buletin..nu...sesizat ca lipsea destul de tarziu.
ajuns la lucru am citit stirile sa-mi aduc aminte ca exista oameni rai si situatii tragice.am scris ceva cod,am ascultat povestii de fotbalisti si dezbaterii in engleza spurcata ce transformare trebuie facuta inainte ca valoarea sa-si ia locul in buffer.
a venit si papa, la cantina.papa ok,muzica saltareata,discutie despre oameni rai,cola.
ne-am luptat cu idexi si vectori restul zilei.dupa munci am ajuns la limpi.ne-am uitat la tv.marinela nitu e urata si proasta,catalin botezatu a scos chiloti cu push up;)..am mancat la 3f,cola la doza-rules...
si am scriu blog..
a fost a good day for science si altele..

Un comentariu: