marți, 21 aprilie 2009

de paste

Christi umbla printre noi....iar.Jah Jah bless his little soul.

Explicatie la pictura:
Cum tot am ajuns acasa, si butonam televizorul, am ramas blocat cand intr-o telenovela romaneasca ,oamenii discutau acolo chestii serioase despre dine-uri si importanta acestei intalniri pt firma si in functie de cum se miscau ei peacolo din cand in cand se vedea de pe perete nighthawks-ul lui Edward Hopper.Nah asta ma facut sa gandesc otara...Oare viewarii de telenovele ai nostri sunt mai destepti decat ai lor?...si nu pot fii multumiti decat daca vad cea mai recognoscibila opera de arta americana....oare asta ii streseaza pe stage manager ca s-au dus vremurile cand in spate putea sa fie, ca la intreprindere, o vaza de Luchian sau niste tarani de-a lui Baba?? si pana la urma, oare oamenii aia,aka majoritatea devoratorilor de telenovele, observa chestiile astea sau nah putea sa fie portret cu banel in locul nighthaws-ului .Atunci daca pentru majoritatea nu conteaza,oare creatorii de telnovele romanesti au gasit o portita neexploatata de Rebelde.Oare si-au dat seama ca cvasi intelectualii sau semidoctii,categorii la care ma subscriu, ar fii in stare sa se uite la 40 de minute de dialog insuportabil si plot la mintea unei fetite de 6 ani doar ca sa vada ce tablouri celebre,personalitatii culturale,cartii ciudate apar in cadre de durata unui mesaj subliminal.
Daca cineva imi poate da raspunsul va rog frumos nu va sfiiti.


Back tu the Paste si la saptamana mea ..pana acum:

Fugit de ai mei cat de mult se poate,din cauza ca i-a lovit criza economica si sunt frustrati si le si place sa-si manifeste aceasta frustrare urland unii la altii...So mi-a petrecut saptamana mai mult prin birt/fane/rammy/parc/fotbal.
Ce am descoperit:
-in birt, printre ciupelii nevinovate,am aflat ca sarmalutele sunt in cautare de salam si de aia se inchide birtul,desi oamenii mai vor sa bea.
-la rammy, ca e fun sa te uiti cu oamenii la chestii ciudate si la videos cu ratati(chiar trebuie sai vedeti pe astia )
- la fane, ca oamenii mai prostanii si beti,dar care te stiu de mult si te cred prieten sunt mai fun decat orice jucarie de cand erai mic
-la fotbal, ca killah are masina,prietena si acum asculta muzica de club
-in birt si la fane ca "pa mine" si-a facut aparitia si in hd
-in birt si in parc,ca bum-ul pe care l-a cunoscut afacere cu Te Has Ce si spice-uri i-a facut pe toti sa se comporte ca niste gasculite proaste ,carora le creste nivelul de adrenalina numai la gandul ca se vor urca iar in ferarri si se vor duce sa-si gaseasca filmul lor cu ajutorul la bebe tv.Va rugam ajutati-ma sa-i intorc cheita la Domnul Robot sa se duca sa rdice soarele pe cer..
-in parc ,ca acronimul Z.A.M nu inseamna Zurbagii Actionati Mecanic ci Zbor Atitudine Multiculturalitate(more info)
-in parc,ca toti vrem sa fim wild si sa ne crestem in gradina persoane noi cu care sa facem sex ,numai suntem prea diplomati sa anuntam lumea ca vrem asta,ca cine stie cum o sa reactioneze si in ce fel o sa ne critice ( disclaimer din parteea mea :eu nu critic urgeul asta, critic cu cine se consuma:P).
-in parc ca oamenii oricat de revoltatii sunt ei pe ipocriti,two-timers si back-stabbers si ei sunt la fel.

-ca fifa brings people together.


si cred ca cu asta am sa inchei,lasandu-va sa enjoy the wonderfull laugh of captain crazy

3 comentarii:

  1. Oameni din toate categoriile se uita la telenovele.Si eu mi-am pus intrebarea asta.Totusi de ce?Dupa mult timp am ajuns la concluzia ca poate fiecare simte nevoie sa evadeze din rutina zilnica si sa isi gaseasca refugiul in alta mica "lume" foarte asemanatoare cu cea reala,unde oamenii au probleme mai complicate decat ale noastre,povesti de dragoste mai siropoase si unele persoane chiar mai proaste decat cele din realitate (daca se poate asa ceva).parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. nah..ideea mea nu era de se uita lumea la telenovele,ci de ce a aparut pictura asta...:D si de acolo toata polologhia despre daca a fost intamplatoare sau e doar o usita gasita de producatorii nostrii de telenovele,care ar dovedi ca daca nu devoratorii nostrii sunt mai inteligenti de cat ai lor ma macar producatorii sunt

    RăspundețiȘtergere
  3. dude, you're a smart friend. i'm so happy fate put us in the same math-doing-ursu-hating-smalltown-easterneurope-postcommunist-bullshit.

    RăspundețiȘtergere