marți, 28 septembrie 2010

cosmogonie rastafariana

citind mailuri vechi am gasit si asta:

In prima zi RasTA a facut cerul si apele si a crescut canepa,a privit cerul,a baut apa si a vazut ca apa e buna. Si duhul Lui se purta deasupra apelor.Si a fost zi si a baut apa si a fost noapte. A doua zi RasTA a facut muzica, a fumat canepa si a dansat.A luat apa in causul palmei si a baut si a vazut ca apa e buna .A tras fum in gura, a luat iar apa in causul palmei,a suflat fumul in apa si a vazut bule. A pus gura la celalalt capat al causului si a tras.Si a fost zi si a fost noapte. A treia zi Rasta Si-a adus aminte.Si-a adus aminte de apa si de caus si de canepa si a vazut ca fusese mai bine.Si RasTA a binecuvantat apa.Si in apa au inceput sa creasca pestii si algele.RasTA a fumat si a privit pestii.Si a fost zi si a fost noapte siRasTA a facut visul si a visat pestii. A patra zi RasTA Si-a bagat in vena .Nu,asta a fost in a saptea zi.A patra zi RasTAa fiert o parte din apa ca sa o inlature si a gasit pamant.Si pamantul L-a tinut strans si nu I-a mai dat drumul.RasTA s-a aplecat spre pamant ca sa-Si desprinda picioarele si a gasit ciupercile.SiRasTA amancat ciupercile si a baut apa si a visat pestii si a fost zi si a fost noapte si duhul Lui nu mai putea bantui deasupra apelor. A cincea zi Rasta a facut sinteza.Si a fost zi si a fost noapte si noaptea RasTa a facut ace. A sasea zi Rasta a fost cuminte si nu a mai incercat sa se desprinda de pamant.A fumat canepa , a dansat si a privit pestii.Si pamantul a vazut ca e bine.Si a fost zi si a fost noapte. A saptea zi RasTA a luat un ac siSi-a suflat in vena.A pierdut sirul zilelor si a inceput sa viseze oameni

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere